Bakkerij Royal

Versterken van online aanwezigheid voor een veelzijdige bakkerij en lunchroom

Bakkerij Royal in Den Bosch staat bekend om hun overheerlijke Bossche bollen. Naast hun bakkerijactiviteiten, beschikken ze over een lunchroom en organiseren ze regelmatig workshops voor het maken van Bossche bollen, pepernoten en chocoladeletters. Ook verkopen ze unieke Bossche bollen merchandise. Al ruim 3 jaar werken Bakkerij Royal en Online Opvallers succesvol samen.

De uitdaging voor Bakkerij Royal was om hun online aanwezigheid te vergroten en potentiële klanten kennis te laten maken met hun diverse aanbod, variërend van hun bakkerij en lunchroom tot workshops en merchandise.

No items found.

De samenwerking tussen Bakkerij Royal en Online Opvallers werkt zo goed vanwege de korte communicatielijnen met het team van Bakkerij Royal. Online Opvallers creëert aantrekkelijke content die de veelzijdigheid van Bakkerij Royal belicht, inclusief hun heerlijke producten, sfeervolle lunchroom, leerzame workshops en unieke merchandise.

De langdurige en succesvolle samenwerking tussen Bakkerij Royal en Online Opvallers benadrukt het belang van aantrekkelijke content en effectieve communicatie in de horeca- en detailhandelbranche. Door hun diverse aanbod te belichten en een nauwe samenwerking te onderhouden, heeft Bakkerij Royal zijn online aanwezigheid versterkt en zijn bedrijfsactiviteiten verder kunnen uitbreiden.